Jönköpings kommun

Speciallärare alt specialpedagog

Välkommen till oss på Stadsgårdsskolan! 

Vi på Stadsgårdsskolan söker speciallärare alternativt specialpedagog, är det du?

 

Stadsgårdsskolan är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Vi har förberedelseklass för nyanlända elever och en kommungemensam grupp med elever inom autismspektret.

 

Stadsgårdsskolan har under många år bedrivit ett aktivt utvecklingsarbete för att kunna möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas.

 

 

Det här får du arbeta med 

Som en del av vårt elevhälsoteam är speciallärare/specialpedagog sakkunnig gällande pedagogiska utredningar, specialpedagogik, tillgänglig lärmiljö etc. Ett viktigt uppdrag är att stödja ämneslärare i övergripande frågor, att föra samtal, handledande och stödjande med ämneslärare samt vara en del av elevhälsoteamets hälsofrämjande och förebyggande arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. I arbetet ingår samverkan med ytterligare en speciallärare samt kommunens centrala specialpedagogiska kompetenser.

 

I skolans elevhälsoteam samverkar du med speciallärare, kurator, skolsköterska, SYV, fritidspedagog och skolledning, och samtliga dessa kompetenser finns på skolan varje dag. Samarbetsklimatet hos oss ger möjligheter att fördela och forma uppdraget inom din tjänst tillsammans med kollegor, och arbetet kan riktas såväl med tonvikt mot organisation som mot arbete med grupp/individ.

 

 

Vi söker dig 

Vi söker dig som har specialpedagogisk utbildning, examen som speciallärare eller specialpedagog. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

 

Du är flexibel, engagerad, kreativ, lyhörd och empatisk. Du är driven inom kvalitetsarbete, dokumentation och kan arbeta självständigt. Du har även en god samarbetsförmåga och kan leda samt delta i olika nätverk. Självklart har du ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

 

Bra att veta 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig ange referenser samt bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

 

Rekrytering kan komma att ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Upplysningar 

Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32

Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10

 

Fackliga representanter 

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Stadsgårdsskolan

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100

Tillträdesdag

2019-08-12 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2019-04-30

Referensnr

19-60-0859

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Speciallärare alt specialpedagog