Jönköpings kommun

Musiklärare åk 1-6

Välkommen till oss på Torpaskolan! 

Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel och är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 460 elever. Vi är organiserade i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet och vår styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum samt lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

 

 

Arbetsuppgifter 

Arbetsuppgifterna består av att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av musikundervisningen i årskurs 1-6. Du kommer att ha tillgång till en stor musiksal utrustad med många instrument. Du har förmågan att kompa och spela med eleverna och utifrån det skapa en miljö som uppmuntrar till lärande! I ditt uppdrag kommer du också att ha huvudansvaret för att planera, organisera och genomföra skolans gemensamma samlingar och avslutningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med olika ämneslärare och en mindre del av tjänsten kan komma att innebära att vara resurs i något arbetslag.                    

 

 

Kompetenskrav 

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik 1-6.

 

Du är en flexibel och lösningsfokuserad person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven, har stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser samt är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer.

 

Du arbetar med värdegrund och främjande av elevernas sociala samspel samt har en helhetssyn på elevernas lärande och utveckling. Du bidrar aktivt till verksamhetens utveckling och tar ansvar för både den gemensamma såväl som din egen personliga kompetensutveckling. Självklart har du ett stort intresse för musik.

 

 

Övrigt 

Vi kommer att arbeta aktivt med rekryteringen vilket innebär att urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Klicka här för att komma till belastningsregistret.

 

Vamt välkommen med din ansökan!

 

 

Vid frågor, kontakta

Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375

Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569

 

Lärarförbundet:

Pernilla Hagen, tel 036-103173

Monica Aldrin tel 036-106382

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Torpaskolan

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100

Tillträdesdag

2019-08-12

Sista ansökningsdag

2019-04-08

Referensnr

19-60-0694

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Musiklärare åk 1-6