Jönköpings kommun

Lärare inriktning fritidshem till Grästorpsskolan

Välkommen till oss på Grästorpsskolan! 

Vårt skolområde består av Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever och Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever. Grästorpsskolan är en familjär och liten skola där alla känner alla. Skolan har hög lärarbehörighet och det finns en vilja att utveckla skolan framåt. Vi söker nu en lärare fritidshem som vill ta sig an våra härliga elever på Grästorpsskolan.

 

På hela skolområdet finns en engagerad personalstyrka på ca 105 anställda som sätter stort värde i att samarbeta och göra skillnad. Ett fantastiskt skolområde helt enkelt.

 

 

Det här får du arbeta med 

Som lärare fritidshem på Grästorpsskolan deltar du aktivt i planeringen och utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

 

Du som är intresserad av att arbeta med kompetenta kollegor i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt yrkesområde och ser lärande som en ständig process är välkommen att söka anställning hos oss.

 

 

Vi söker dig 

Vi söker dig som är utbildad lärare med inriktning fritidshem alternativt har fritidspedagogexamen med lärarlegitimation eller motsvarande utbildning. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Behörighet i musik eller bild är meriterande. 

 

Du är en person som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet över ditt arbete och vill göra skillnad. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

 

 

Bra att veta 

Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare.

 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. 

 

 

Upplysningar 

Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56

Lärarförbundet: 036-10 50 00

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Grästorpsskolan

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100%

Tillträdesdag

Enl överenskommelse

Sista ansökningsdag

2019-05-06

Referensnr

19-60-0876

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Lärare inriktning fritidshem till Grästorpsskolan