Jönköpings kommun

Lärare i handelsämnen

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola? 

 

Vilka är vi? 

Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är ungefär 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.

 

 

Vad gör vi? 

Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Detta för att på bästa sätt förbereda eleverna inför framtiden.

 

 

Vad innebär arbetet? 

Du kommer att undervisa gymnasieelever i handelsämnen på handelsprogrammet och IM-programmet och tillhöra handelsprogrammet. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor i programlaget/ämneslaget arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen och utbildningen. I tjänsten kan undervisning i handelsämnen på Lärlingsakademin, Bäckadalsgymnasiet, bli aktuell.

 

På handelsprogrammet erbjuder vi våra elever tre yrkesutgångar med olika perspektiv - Butiksäljare, Ledarskap inom handel och Logistik och varuhantering. Våra pedagoger och elever använder sig av datorn i undervisningen, klassrummen är utrustade med modern teknik och lektionsmaterial finns alltid lättillgängligt - allt för att underlätta för våra elever.

 

 

Vem söker vi? 

Vi söker i första hand dig som är utbildad yrkeslärare i handelsämnen. Du har tidigare erfarenhet av handelsbranschen och det är en fördel om du har arbetat med arbetsplatsförlagt lärande. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda dem i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

 

Du är…

- Social och samarbetsvillig

- Engagerad med en god kommunikationsförmåga

- Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande

- Tålmodig och flexibel

 

 

Övrig information: 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

 

Löpande urval kan komma att ske, så sök tjänsten redan i dag.

 

 

Vid frågor kontakta: 

Henrik Ader, Rektor - telefonnummer:036-106472, mailadress: henrik.ader@jonkoping.se

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Sanda Utbildningscentrum

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100%

Tillträdesdag

2019-08-12

Sista ansökningsdag

2019-04-28

Referensnr

19-61-0056

 

 

 

Ansök nu 

 

 


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Lärare i handelsämnen