Jönköpings kommun

Lärare förskoleklass till Hakarps skolområde

Arbetsplatsbeskrivning 

Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor, varav varav ca 430 elever på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

 

 

Arbetsuppgifter 

Vi söker en lärare, alternativt förskollärare till en av våra förskoleklasser på Stensholmsskolan. Du kommer tillhöra ett arbetslag med erfarna pedagoger. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att utveckla förskoleklasserna på Stensholmsskolan tillsammans med dina kollegor samt vara en del i arbetet att utvecka verksamheten i förskoleklass inom hela Hakarps skolområde.

Som lärare i förskoleklass deltar du fullt ut i lärarnas kompetensutveckling, i år tillgänglig skola samt ämnesgrupper. Samverkan med övriga lärare och övrig personal är viktigt eftersom vi arbetar tillsammans på skolan mot våra gemensamma uppdrag där eleverna självklart är i centrum.

 

 

Kompetenskrav 

Du har examen och legitimation gällande förskoleklass.

Som person har du ett tydligt förhållningssätt, förmåga att var flexibel och vara en tydlig ledare som är trygg i sin lärarroll. Du har förmågan att anpassa undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta, har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du tar initiativ och ansvar när det gäller att skapa bästa möjliga verksamhet för våra elever på Stensholmsskolan!

 

 

Övrigt 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

 

 

Upplysningar 

Tina Djärf, rektor, 036-102588

Thomas Karlsson, biträdande rektor, 036-106987

Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906

Mairon Karlsson, Lärarförbundet, 036-107904

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Hakarps skolområde

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100%

Tillträdesdag

2019-08-19

Sista ansökningsdag

2019-05-05

Referensnr

19-60-0880

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Förskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Lärare förskoleklass till Hakarps skolområde