Jönköpings kommun

Lärare F-3 till Grästorpsskolan

Välkommen till oss på Grästorpsskolan! 

Vårt skolområde består av Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever och Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever. Grästorpsskolan är en familjär och liten skola där alla känner alla. Skolan har hög lärarbehörighet och det finns en vilja att utveckla skolan framåt. Vid Grästorpsskolan kommer vi att utveckla vårt organisationsarbete med tvålärarsystem. Vi söker nu en lärare F-3 som vill ta sig an våra härliga elever på Grästorpsskolan.

 

På hela skolområdet finns en engagerad personalstyrka på ca 105 anställda som sätter stort värde i att samarbeta och göra skillnad. Ett fantastiskt skolområde helt enkelt.

 

 

Det här får du arbeta med 

Du arbetar med grundskolans elever på Grästorpsskolan och undervisar i åk F-3. Grupperna är små för att gynna förutsättningarna för lärande. Ett unikt tillfälle att göra skillnad. Det finns även möjlighet att arbeta en till en/flera och genom riktade pedagogiska insatser.

 

I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever. Du som är intresserad av att arbeta i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt ämne och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

 

 

Vi söker dig 

Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning för årskurs F-3. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Som person tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

 

 

Bra att veta 

Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare.

 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. 

 

 

Upplysningar 

Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56

Lärarförbundet: 036-10 50 00

 

 

Förvaltning

Utbildningsförvaltningen

Arbetsplats

Grästorpsskolan

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100%

Tillträdesdag

2019-08-12

Sista ansökningsdag

2019-05-06

Referensnr

19-60-0877

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Lärare F-3 till Grästorpsskolan