Internationella Engelska skolan (IES)

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language

Vacancy details

School

Länna

Position

Teacher

Subjects taught

Swedish, Swedish as Second Language

Ages

12 - 16

Position starts

5 August 2024

Closes at

31 May 2024 23:59

Contract type

Permanent with probation

Working hours

Full time

Working language

Swedish and English

 

Contact

Name

Henric Ljung

Email

henric.ljung.lanna@engelska.se

 

About this vacancy

About this vacancy Svenska senior school

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i snart 30 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerad personal och närvarande skolledare som våra skolor har lyckats. En miljö där alla arbetar mot gemensamma mål och där eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

 

IES Länna är en skola för årskurserna 3-9 med ca 630 elever och 70 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Skogås, strax utanför Stockholm, en kort promenad från vackra Drevviken och Skogås pendeltågsstation.

 

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss får du möjlighet att arbeta internationellt fast på hemmaplan. På IES Länna har du stor möjlighet att utvecklas  i olika roller.

 

Vi söker en behörig Svenska lärare för åk 7-9 med tillträde i augusti 2024.

 

Du har lärarlegitimation med behörighet i Svenska, behörighet i Sva är meriterande. Du är engagerad i ditt ämne och drivs av att utmana alla elever oavsett bakgrund att göra sitt allra bästa. Du har verktygen för att skapa en god studiemiljö i klassrummet och ditt tydliga ledarskap och lärarstil bidrar till en god måluppfyllelse. Du förmår att differentiera din undervisning för att nå elever i behov av anpassningar och stöd, detta i samarbete med vårt elevhälsoteam och specialpedagoger. Löpande återkoppling till elev och vårdnadshavare vad gäller framsteg och utvecklingsområden är en självklarhet och du låter det ta utrymme i din undervisning.

 

Som lärare är du flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi önskar att du ser helheten i elevens lärande och värdesätter goda relationer med både dina elever och kollegor. Mentorskap kommer att vara en del av arbetsuppgifterna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag på IES Careers. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar via mail kommer inte att beaktas.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Välkommen med din ansökan!

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

 

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 and has since grown steadily whilst maintaining its quality.

 

More about the company and its schools, our history and ethos can be found at www.engelska.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Länna

Kategorier : Grundskollärare SFI-lärare


Senaste jobben från Internationella Engelska skolan (IES)

Alla jobb hos Internationella Engelska skolan (IES)

Liknande jobb Teacher, Swedish, Swedish as Second Language