Internationella Engelska skolan (IES)

Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology

Vacancy details

School

Falun

Position

Teacher

Subjects taught

Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology

Ages

12 - 16

Position starts

5 February 2024

Closes at

1 December 2023 23:59

Contract type

Permanent with probation

Working hours

Part time

Working language

Swedish and English

 

Contact

Name

Carolina Browall

Email

principal.falun@engelska.se

 

About this vacancy

Behörig NO/Teknik-lärare till IES Falun 80-100%

Internationella Engelska skolan Falun söker en medarbetare som vill bli en del av vårt team. Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämnet. Självklart följer vi den svenska läroplanen.

 

Vi söker dig som är utbildad NO- och tekniklärare, och som tillsammans med övriga pedagoger, kan stötta och inspirera våra elever att nå sina fulla potential under sina skolår hos oss. Detta innebär bland annat ett tätt samarbete med flera olika lärare, och stort engagemang med flera olika individuella elever.  

 

Mentorskap kommer vara en del av arbetsuppgifterna och du kommer att tillhöra två arbetslag, dels ett Year Team, som leds av en årslagsansvarig, dels Science Department, som leds av en ämnesansvarig. Förutom det, kommer du även att tillhöra ett nätverk av NO/tekniklärare från våra andra IES-skolor i Sverige, för att utbyta erfarenheter och utveckla verksamheten i våra skolor. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft. 

 

Tillträde 5 februari 2023. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Carolina Browall, principal.falun@engelska.se

 

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via IES Careers. Kopior av din lärarlegitimation samt behörigheter ska skickas in med din ansökan.

 

Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt.

Välkommen in med din ansökan!

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Falun

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Internationella Engelska skolan (IES)

Alla jobb hos Internationella Engelska skolan (IES)

Liknande jobb Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology