Internationella Engelska skolan (IES)

Teacher, Physical Education

Vacancy details

School

Huddinge

Position

Teacher

Subjects taught

Physical Education

Position starts

7 August 2024

Closes at

24 June 2024 23:59

Contract type

Permanent with probation

Working hours

Full time

Working language

Swedish and English

 

Contact

Name

Chloe Prior

Phone

072-987 61 40

Email

chloe.prior.huddinge@engelska.se

 

About this vacancy

Vi önskar nu stärka vårt Health Team med ytterligare en Idrottslärare med möjlighet till ett uppdrag som Health coordinator!

 

Internationella Engelska Skolan är en av de största friskoleorganisationerna i Sverige, med fyrtiosex skolor över hela landet. Internationella Engelska Skolan Huddinge har 640 elever i årskurs 6-9. Skolan är tvåspråkig med instruktioner på både svenska och engelska och du kommer att ingå i ett mycket starkt Lärarkollektiv. Vi finns mellan Visättra och Solgård i Huddinge, Stockholm, som är ett område under stor utveckling.

 

Vi söker dig som är utbildad lärare som har stor entusiasm för ditt ämne, utmärkt ledarskap i såväl klassrum som idrottssammanhang samt med ett uppriktigt intresse för elevernas välmående. Är du behörig med svensk läkarlegitimation och kan uppvisa utomordentliga akademiska meriter kan vi även erbjuda ett uppdrag som Healtj coordinator med uppgift att aktivera elevernas i deras dagliga rörelse! 

 

Du kommer att ingå i ett årsbaserat arbetslag samt ett ämneslag för att följa de akademiska framstegen och säkerställa elevernas välmående.  Vi söker en positiv och kreativ lagspelare, som letar efter lösningar, delar idéer och är öppen för att lära av andra. I rollen ingår även mentorskap av 16 elever.

 

Mer information om vår skola finns på www.huddinge.engelska.se. för årskurs 6 till 9 från augusti 2024! 

 

Engelska är vårt professionella språk och delar av kollegiet är engelskspråkiga varför det är viktigt att du kan kommunicera på engelska i alla vardagssammanhang.

 

Känns det lockande?

Skicka i så fall en ansökan till Chloe Prior, chloe.prior.huddinge@engelska.se med referens 'Idrottslärare med ev Förstelärare'.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

 

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Huddinge

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Internationella Engelska skolan (IES)

Alla jobb hos Internationella Engelska skolan (IES)

Liknande jobb Teacher, Physical Education