Internationella Engelska skolan (IES)

Teacher, French, German

Vacancy details

School

Sigtuna

Position

Teacher

Subjects taught

French, German

Ages

12 - 16

Position starts

As soon as possible

Closes at

27 October 2023 23:59

Contract type

Permanent with probation

Working hours

Full time

Working language

Swedish and English

 

Contact

Name

Sandy Schäfer

Phone

08 544 735 30

Email

sandy.schafer.sigtuna@engelska.se

 

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Sigtuna söker en dynamisk och entusiastisk lärare i franska och tyska 7 - 9 på heltid med start från Augusti 2023.

 

Vi söker dig som är legitimerad lärare i både franska och tyska, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

 

Internationella Engelska Skolan Sigtuna är en skola för årskurserna F-9 med 608 elever och 65 medarbetare. Skolan har en internationell inriktning och undervisning bedrivs både på engelska och svenska. Vi är en multikulturell skola med varierande elevbehov. Vi strävar mot att vara en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och där alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara klassmentor tillsammans med en kollega.  Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i främsta rummet. Du kommer att vara del av ett välfungerande arbetslag i svenska och även tillhöra ett årkurslag med de andra mentorerna i någon av årskurserna du undervisar.  Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Sigtuna

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Internationella Engelska skolan (IES)

Alla jobb hos Internationella Engelska skolan (IES)

Liknande jobb Teacher, French, German