Internationella Engelska skolan (IES)

Teacher, English

Vacancy details

School

Liljeholmen

Position

Teacher

Subjects taught

English

Ages

11 - 15

Position starts

12 August 2024

Closes at

20 June 2024 23:59

Contract type

Fixed term

Working hours

Full time

Working language

Swedish and English

 

Contact

Name

Recruitment team

Email

recruitment.liljeholmen@engelska.se

 

About this vacancy

Om skolan

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen är en grundskola med årskurs 4-9 som ligger vid Telefonplan, nära till både tunnelbana och buss. Skolan startades 2014 och har idag över 90 anställda och ca 930 elever.

 

Vi som skola står inför ett efterlängtat steg framåt, då vi tills nästa läsår kommer att flytta in i en helt ny skolbyggnad! Den är nära belägen till Midsommarkransen och kommer då att bli en komplett grundskola med klasser från F-9.

 

Om du vill arbeta i en internationell miljö med en stödjande kultur är IES Liljeholmen platsen för dig. Vi har en bred elevgrupp som talar omkring ett 50-tal olika modersmål samt en personalgrupp som är internationellt rik.

 

Vi vill uppmuntra och stödja internationellt utbildade lärare som börjar hos oss på IES Liljeholmen att både lära sig svenska samt komplettera sin lärarutbildning för att nå en svensk lärarlegitimation på sikt.

 

Om tjänsten

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen söker just nu en behörig lärare i engelska för årskurs 4-6. Du kommer att vara en del av arbetslag 5 vilket innebär ett delat mentorskap för en klass, samt undervisning i engelska för årskurs 5. Detta är ett tidsbegränsat kontrakt på grund av föräldraledighet; 12 augusti 2024 - 19 juni 2025.

 

Din roll

• Mentor för klass i årskurs 5

• Undervisande lärare i engelska för klasser i årskurs 5

 

Din profil

Du är behörig lärare för ovan nämnda ämnen och åldrar. Vi hoppas att du ser vikten av att skapa och behålla goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du motiveras av att ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare, att leda mentorstid aktiviteter i linje med mentorsprogrammet samt att arbeta och samarbeta med kollegor i en stödjande miljö.

 

Det finns inga krav på tidigare undervisningserfarenhet, men vi ser gärna att du är trygg i ditt professionella ledarskap, där du kan skapa en trygg och stabil miljö både i och utanför klassrummet. Du värdesätter och levererar ett personligt, tydligt och balanserat ledarskap med både kontroll och elevengagemang i fokus. Du som lärare är en tydlig och aktiv normsättare. 

 

Anställningsprocess

Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du tror att detta kan vara en tjänst för dig så tveka inte att söka!

Vi ser fram emot att ta del i din ansökan och få chansen att föra en vidare dialog med dig om tjänsten och dina kvalifikationer för den!

 

Övrigt

Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma vision för skolan, benämnda IES Ethos. Läs gärna mer om detta och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar och övertygelser.

På IES ingår pedagogisk lunch för alla anställda. Lunchen som serveras består alltid av fyra olika rätter och grönsaksbuffé, frukt och bröd med pålägg.

IES står under friskoleavtalet Almega. Det finns även en lokal överenskommelse om arbetstider.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

 

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 15 timmar sedan . Arbetsort : Liljeholmen

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Internationella Engelska skolan (IES)

Alla jobb hos Internationella Engelska skolan (IES)

Liknande jobb Teacher, English