Innovitaskolan

Vi söker Speciallärare till Innovitaskolan Falun

Plats

Falun

 

Sista ansökningsdatum

2024-07-31

 

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Det här blir du en del av

Innovitaskolan Falun är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där vi arbetar för att vara en skola  för framtidens behov.

 

Vi kombinerar traditionell undervisning  med moderna verktyg och metoder,  för att ge våra barn och elever rätt förutsättningar att leva och verka i en föränderlig framtid.  Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där  estetiska lärprocesser har en given plats. 

 

Innovitaskolan Falun är en F-9-skola , belägen i centrala Falun, men med närhet till  friluftsområdet vid Lugnet. På vår skola går ca 550 elever. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. 

 

Ditt uppdrag

Vi söker en engagerad och kvalificerad speciallärare som kan bidra till att utveckla vårt arbete med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är på 100 %  och tillsvidare. 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Falun

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Innovitaskolan

Alla jobb hos Innovitaskolan

Liknande jobb Vi söker Speciallärare till Innovitaskolan Falun