Innovitaskolan

Vi söker en fantastisk lärare utöver det vanliga

Plats

Göteborg

 

Sista ansökningsdatum

2024-07-28

 

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Innovitaskolan Johanneberg är en grundskola för åk 6-9 som är en del av ett nytt varumärke som lanserades hösten 2021. Där ett genomgående tema är att undervisa våra elever för framtidens behov. Läs mer om Innovitaskolan på www.innovitaskolan.se 

 

Vi söker dig som är behörig lärare i flera ämnen och vill arbeta på en trevlig skola i Johanneberg i en mindre grupp. 

 

Du är pigg, positiv, drivs av stort engagemang och längtar efter att få undervisa på en fantastisk grundskola i Göteborg. Vi startar upp kommande läsår med en mindre grupp för elever som har behov av det. Gruppen ska vara för de elever som är i behov av ett mindre sammanhang. Gruppen ska vara dynamisk, trygg och stabil och elever ska ges möjlighet att vara där delar av sin skoldag och dit söker vi dig som är en lärare utöver det vanliga. Du har erfarenhet från att undervisa och du är en person som har ett välutvecklat ledarskap i klassrummet och en vilja att arbeta med olika elever med olika förutsättningar. Att du vill samarbeta, utveckla och arbeta relationellt ser vi som en självklarhet. Du har förmågan att ha många "bollar" i luften och samtidigt vara en varm vuxen på skolan. 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Innovitaskolan

Alla jobb hos Innovitaskolan

Liknande jobb Vi söker en fantastisk lärare utöver det vanliga