Höganäs kommun

Ma/No lärare 4-6

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. 

Vill du vara med och slipa vår diamant? 


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. 
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. 

På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. 

 

 

Arbetsuppgifter:

Undervisning i matematik och no-ämnen i år 4-6 med mentorskap. Möjlighet till arbetslagsledartjänst finns. 


Då Tornlyckeskolan står inför en spännande framtid så söker vi dig som förstår att förändringsarbete är tufft men väldigt utmanande. 
Du kommer att få vara med och spela en stor roll i uppbyggandet av en ny organisation där vi kommer att diskutera allt från schema, timplan, material och lektionsupplägg. Från det stora till det lilla i vår undervisning för att få trygga elever som trivs i skolan och når höga resultat.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som älskar utmaningen med att vara lärare. Du är övertygad om precis som vi att alla elever vill och kan lyckas med rätt förutsättningar. 


Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och du trivs med att arbeta i ett lag där alla är lika viktiga. Du arbetar gärna digitalt och tycker att IKT är ett självklart inslag i klassrummet!

 

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Lärarlegitimation krävs.

 

 

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning
Arbetstid: Dagtid.  
Tillträde: 2018-01-01. Tillträde enligt överrrenskommelse
Antal platser: 2. Två lärare så sök gärna i par med din bästa jobbekompis

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A721688

 

 

Upplysningar lämnas av:

Annika Falck
Rektor
Telefon: 042 33 73 05
E-post: 
annika.falck@hoganas.se

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Höganäs

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Höganäs kommun

Alla jobb hos Höganäs kommun

Liknande jobb Ma/No lärare 4-6