Haninge kommun

Grundlärare i fritidshem gärna med inriktning musik

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår. Vi deltar i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola och står inför ett spännande utvecklingsarbete. Vi söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i Jordbro med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag som leds av biträdande rektorer. Vi har drygt 300 st elever och 46 medarbetare.

Nu söker vi en lärare i fritidshem gärna med behörighet att undervisa i musik åk f-6.

Skolans vision är Glädje, Trygghet och Möjlighet.

 

 

Arbetsuppgifter
Hos oss ges du som lärare i fritidshem möjlighet att undervisa elever i åk f-6 i ämnet . Du kommer att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån gällande styrdokument och verksamhetens mål.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad grundlärare fritidshem med inriktning idrott och hälsa och vill satsa på att utveckla undervisningen i ämnet utifrån din pedagogiska utbildning och erfarenhet. Precis som vi har du insett vikten av det kollegiala samarbetet för att både elever, personal och verksamheten ska utvecklas i positiv riktning.

 

Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och arbetskamrater. Du behöver ha förmåga att medverka till att skapa en lustfylld, lärorik och varierande lärmiljö för att kunna möta individen och gruppen.Du utrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.

 

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: 
2019/152

 

Kontakt: Joakim Stenblom 
08-606 7280

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

 

Sista ansökningsdag: 
2019-05-31

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Haninge

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare


Senaste jobben från Haninge kommun

Alla jobb hos Haninge kommun

Liknande jobb Grundlärare i fritidshem gärna med inriktning musik