Håbo kommun

Stabilt flexibel lärare i svenska och engelska till IM

Fridegårdsgymnasiet ligger nära Bålsta centrum och Bålsta station. I våra lokaler finns även musikskolan, kommunbiblioteket, en teater och ett café. Hos oss i Håbo kommun får du kollegor som delar sin kompetens med dig. Ledarskapet är kommunikativt och tillitsfullt. Med glädje och professionellt engagemang samarbetar vi för goda relationer, möjligheter och utvecklande lärmiljöer för alla.

 

Vi söker ytterligare en medarbetare till våra Introduktionsprogram. Du är utbildad lärare i engelska och svenska, gärna med behörighet också för gymnasiet. Du tycker det är roligt att arbeta med elever som behöver och mår bra i mindre sammanhang. Du ser även glädjen i att arbeta med människor som har olika neuropsykiatriska funktionsvariationer och du vet hur du anpassar undervisningen till elevernas behov och förmågor. Det finns så mycket som beror på så mycket… Utan att lyssna, undersöka, vrida och vända på företeelser är det svårt att veta om de svar som man kan känna sig ganska säker på verkligen är de rätta. Så försöker vi arbeta hos oss. Vi har elever på IMA, IMS och en specialpedagogisk variant av IMA. I någon undervisningsgrupp kommer elever som är nybörjare i engelska eller har relativt långt kvar till ett slutbetyg att ingå. Det betyder att du kan undervisa elever också på dessa nivåer.

 

Du kommer att arbeta tillsammans med ca tio andra erfarna, legitimerade prestigelöst generösa pedagoger samt en grupp erfarna och generösa elevassistenter. Kanske har du erfarenhet av att arbeta på ett introduktionsprogram, kanske har du arbetat på högstadiet och upplevt hur mycket längre du och eleverna skulle nå i en mindre grupp eller är du kanske nyutbildad och känner dig nyfiken på att få arbeta i en av de mest utvecklande skolmiljöer man kan tänka sig? Vi kan lova dig gott stöd, ett varmt programlag, spännande och vänliga elever i en lugn, lagom stor gymnasieskola med ett elevhälsoteam som träffas varje vecka. Teamet består av kurator, skolledare, skolsköterska, skolpsykolog och våra programutvecklare. Fridegårdsgymnasiet är en skola vi tillsammans trivs i.

 

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och skulle vi ömsesidigt upptäcka att vi kan trivas tillsammans, kommer vi att avsluta rekryteringen när vi är överens. Tjänsten är på heltid och det är en tillsvidareanställning. Vi hoppas att du kan börja arbeta hos oss den 9 augusti. Varmt, varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast 2021-04-30.

 

Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Kontaktpersoner
Jan Hansson

jan.hansson@habo.se

 

Eva Sandström

Programansvarig

073 400 82 65

eva.sandstrom@edu.habo.se

 

Jenny Bjerkered

Programansvarig

jenny.bjerkered@edu.habo.se

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Håbo

Kategorier : Grundskollärare Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Håbo kommun

Alla jobb hos Håbo kommun

Liknande jobb Stabilt flexibel lärare i svenska och engelska till IM