Grums kommun

Lärare Ma/NO 7-9 till Jättestenskolan

Om arbetsplatsen

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. 

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Vi har cirka 450 elever fördelade på 23 klasser. På skolan finns även grundsärskola, träningsskola och språkintroduktion. Vi har nära till både goda kommunikationer och fantastisk natur.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till årskurs 7-9 med behörighet inom ämnena Ma/NO. I tjänsten ingår mentorskap samt undervisning inom ramen för din behörighet i arbetslagets klasser. 

Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete samt stimulerar elever till lärande och eget ansvarstagande. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering av det pedagogiska arbetet är viktiga grundpelare. 

Arbetet bedrivs i nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget. Tillsammans skapar ni en god lär- och arbetsmiljö för både elever och medarbetare samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare för undervisning i Ma/NO årskurs 7-9. Du ska självklart ha goda ämneskunskaper inom dina ämnesområden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som mentor och klasslärare inom årskurs 7-9. 

Du har förmåga att anpassa undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. 

Vi tror också att du: 
• är en trygg pedagogisk ledare med ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet 
• har förmåga att analysera ditt eget och din arbetsgrupps arbetssätt för ständig utveckling 
• har god förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation 
• kan ta initiativ, är lyhörd och har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer 
• självklart har lätt för att samarbeta med barn, ungdomar och vuxna. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få den hemskickad.

Erfarenhet krävs

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-13 eller enligt överenskommelse

 

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-05

Referensnummer: A884935

 

Ersättning

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid
Individuellt arbetsplatsförlagd tid enligt schema

Individuellt schema

 

Kontakt

Kontaktperson

Lennart Nilsson
Rektor
0555-42186

 

Facklig företrädare

Jacob Nordlind Ring 
Lärarnas Riksförbund 
0555-42217

 

Ingela Gustafsson
Lärarförbundet
0555-42000

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl. 

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 juli . Arbetsort : Grums

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Grums kommun

Alla jobb hos Grums kommun

Liknande jobb Lärare Ma/NO 7-9 till Jättestenskolan