Franska skolan

Legitimerad lärare i matematik på gymnasiet, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm


Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 130 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm, vid S:t Johannes kyrka.

 

Du kommer att undervisa i matematik på gymnasiet på högskoleförberedande program. Du arbetar och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt våra styrdokument. Utöver detta har du uppgifter som bl.a. klassföreståndare och att handleda gymnasiearbete.

 

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2019/2020.

 

Vi ser att du är behörig legitimerad lärare i ämnet och har tidigare undervisat inom gymnasieskolan, men det allra viktigaste är att du brinner för ditt yrke som lärare och verkligen trivs med att arbeta med ungdomar. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor, elever, föräldrar och skolledning och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Sista ansökningsdag 2019-04-12.

 

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. När vi får din ansökan: Svarsmejl skickas till dig: "SAMTYCKE TILL ARBETSGIVARENS BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER".

 

För behandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter.

 

Ansökan märkt "Matematik gymnasiet"


Ansökan skickas till: ansokan@franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta

Biträdande rektor Therese Bénèzeth

Tel 08 598 88 907/070 78 77 193

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Franska skolan

Alla jobb hos Franska skolan

Liknande jobb Legitimerad lärare i matematik på gymnasiet, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm