Finspångs kommun

Lotorps skola söker lärare i fritidshem

Vill du bli den sista pusselbiten i vårt lagbygge på Fritidshemmet, tveka inte, sök tjänsten i Lotorp.

 

Lotorps skola är en kommunal grundskola för förskoleklass till årskurs sex. Idag går ungefär 150 elever fördelade på sju klasser i skolan. Lotorp och skolan ligger fem kilometer utanför centrala Finspång. Lotorp är en gammal bruksort där järnbruket spelar stor roll i dess historia. Skolan ligger naturnära med skog och berg inom skolgårdsområdet. Skolan består av tre huskroppar; Norrgården, Sörgården och Mellangården. Vi har en fantastisk utomhus miljö som inbjuder till lek både på vår skolgård och skogen som vi har precis bakom knuten.

 

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara undervisning i fritidshemmet under läsåret 24/25, samt att stötta undervisningen i klassrummet under dagen. Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslaget och driver samt utvecklar verksamheten mot givna mål. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem. Som person är du nyfiken och engagerad och ville driva utvecklingen framåt på fritidshemmet. Du har ett tydligt ledarskap där struktur och studiero bidrar till god lärmiljö. Vidare har du förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev utifrån deras förmåga. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår alltid ifrån att alla elever kan och vill.

 

Är du den nya läraren i fritidshemmet som vi söker, sök tjänsten idag!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

 

Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit en gemensam vision att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete.

 

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

 

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun. I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

 

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa till annonsens kontaktperson som kommer att guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

 

Om jobbet

Ort: Finspång

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Sök jobbet senast: 20 juli 2024

 

Kontakt

Andreas Söderman

012285000

 

Facklig företrädare:

Sveriges lärare

0122-85253

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 20 juli . Arbetsort : Finspång

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Finspångs kommun

Alla jobb hos Finspångs kommun

Liknande jobb Lotorps skola söker lärare i fritidshem