Drottning Blankas Gymnasieskola

Vi söker lärare i matematik och naturkunskap till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Operan

Plats

Göteborg

 

Sista ansökningsdatum

2024-05-31

 

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

 

Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Operan erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet, och Hantverksprogrammet - frisör. 

 

Lärare i matematik och naturkunskap till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Operan

 

Ditt uppdrag

Från hösten 2024 öppnar vi upp dörrarna till en helt ny skola, Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Operan. Vi söker passionerad lärare för att forma och leda undervisningen i både matematik och naturkunskap. Utöver detta innefattar rollen även mentorskap, där du får möjligheten att vägleda och stödja eleverna på deras akademiska resa.

 

Vi strävar efter att skapa en lärorik och stimulerande miljö där varje elev kan blomstra. Därför är vi på jakt efter lärare som delar vår passion för lärande och som är redo att samarbeta med kollegor för att kontinuerligt förbättra både elevernas och skolans framsteg över tid. Om du brinner för utbildning och är redo att göra skillnad, är du den typ av lärare vi letar efter. Kom och bli en del av vårt dedikerade team.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Drottning Blankas Gymnasieskola

Alla jobb hos Drottning Blankas Gymnasieskola

Liknande jobb Vi söker lärare i matematik och naturkunskap till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Operan