Astar

Vårdlärare till Astar i Borlänge

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

 

Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

 

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

 

 

Astar i Borlänge växer - vill du vara med?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

 

I Vård- och omsorgsutbildning söker vi nu den mest inspirerade och engagerade lärare som vill vara med oss och bygga, driva och utveckla vår utbildning . Hos oss får du en unik möjlighet att inte bara undervisa utan också vara med och skapa och påverka både upplägg, pedagogik och utveckling inom ditt ämne.

 

Tjänsten är riktad mot undervisning i gymnasiekurserna i Vård och Omsorg i kombination med Sfi/SVA. Du som lärare är stationerad i vår skola i Borlänge. Vi ser gärna att du har kompetens att undervisa i alla kurser. Förutom det pedagogiska arbetet ingår även APL- besök i tjänsten. 

 

 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. ModKraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. 

 

Frågor besvaras av Enhetschef Ann Christine Skogqvist, tel 072-452 49 06 eller mail ac.skogqvist@astar.se

 

 

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

 

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”

 

Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Augusti eller enligt överenskommelse

Löneform

Fast lön enligt avtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Borlänge

Län

Dalarnas län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/133

Kontakt

  • Ann Christine Skogqvist, 072-4524906

Sista ansökningsdag

2021-04-25

 

 

Ansök nu 

 

 


Senaste jobben från Astar

Alla jobb hos Astar

Liknande jobb Vårdlärare till Astar i Borlänge