Astar

Måleri Lärare inom vuxenutbildning Måleri AF.

Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar.

 

Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

 

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

 

Vi söker en Yrkeslärare med gott värdskap, som brinner för verklighetsnära utbildning och som vill vara med och utveckla stjärnan i varje individ. Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vem de vill göra. Alla har en inneboende talang och förutsättningar att lyckas och du är första pusselbiten.

 

Astar söker nu lärare som kan undervisa i Måleri yrkets särskilda kurser.  Vår verksamhet i Malmö [växer och vi behöver nya stjärnor till vårt lärarlag. 

 

 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig lärare alt yrkeslärare i Måleri. Som lärare arbetar du utifrån Astars Koncepthandbok och är samtidigt van att ta egna initiativ samt vill tillsammans med dina kollegor utveckla ditt arbete. Du är van att leda en klass, coacha individer samt hantera digitala lärverktyg vad gäller planering, undervisning, feedback och bedömning. 

 

 

Det här erbjuder vi dig

Hos Astar får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

 

Du får även:

fantastiska möjligheter till egen utveckling genom Astar Academy, våra internutbildningar. branschens bästa värdskap och eleven in fokus. nationellt stöd via våra digitala utvecklingsgrupper bestående av lärarkollegor från hela landet.

 

På Astar är du i ett arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

 

 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar ska du tycka om transparenta och utvecklande dialoger, att ta ansvar för dina resultat och att delta i utvecklingen för att nå vårt gemensamma mission: att vara bäst på vuxenutbildning i Sverige. Du ska också tycka att ett gott värdskap och verklighetsnära utbildning är centrala delar av varje undervisningssituation. Om du vill utvecklas, har ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera, passar vi bra ihop.

 

Varmt välkommen att söka till oss på Astar och bli en del av framtiden.

 

 

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 50 % med start 2022-08-15

 

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är [2022-08-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Enhetschef 

Jonas Åström jonas.astrom@astar.se

 

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

 

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”

 

Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

 

Läs mer om oss på: thorengruppen.se

 

 

Anställningsform

Provanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

50

Ort

Malmö

Län

Skåne län

Land

Sverige

Referensnummer

2022/201

Kontakt

  • Jonas Åström, 0705926226

Sista ansökningsdag

2022-08-01

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Astar

Alla jobb hos Astar

Liknande jobb Måleri Lärare inom vuxenutbildning Måleri AF.