Astar

Lärare i Lokalvård, hemservice, sanering och servicevärd Göteborg

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

 

Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

 

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

 

En av Sveriges Bästa Arbetsplatser* söker lärare inom lokalvård!

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Brinner du för att dela med dig av dina kunskaper eller längtar efter en ny utmaning? Kanske är just du den lärare vi söker till uppstarten av vår nya lokalvårdsutbildning?

 

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

 

 

Krav på arbetslivserfarenhet/utbildning

Du behöver ha minst två års arbetslivserfarenhet av yrkesområdet lokalvård samt minst ett års erfarenhet av arbete med vuxenutbildning inom yrkesområdet från den senaste 3-årsperioden.

 

Det är meriterande om du har SRY:s yrkesbevis för städservice och hemservice eller PRYL yrkesbevis. Likaså SRY:s yrkesbevis för sanering. Har du inte något yrkesbevis idag kommer du att få inleda en ev. anställning med att genomgå utbildningen.

 

Vi förutsätter att du har en god kännedom om t.ex. aktuella säkerhetsföreskrifter, ergonomi och arbetsmiljöverkets regler för branschen.

 

 

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare - är du en av dem så tveka inte, sök idag! Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och ligger till grund för allt vårt arbete. För att trivas i rollen och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta. Tillsammans skapar vi ett team med branschens bästa värdskap som målsättning. 

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig!

Janet Brus

Enhetschef Västra Götaland 

janet.brus@astar.se

 

 

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

 

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”

 

Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

 

 

Anställningsform

Provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

210201 eller enligt överenskommelse

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Göteborg

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/5

Kontakt

  • Janet Brus, 010-434 4223

Sista ansökningsdag

2021-03-01

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Lärare i praktiska och estetiska ämnen Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Astar

Alla jobb hos Astar

Liknande jobb Lärare i Lokalvård, hemservice, sanering och servicevärd Göteborg