Astar

Hotell - och Turismlärare med stjärnkvalitet

Astar AB, Umeå

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

 

Med ca 400 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

 

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

 

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

 

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

 

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

 

Vi söker nu till Astar i Umeås Hotell & Turism söker vi nu den mest inspirerade och engagerade lärare som vill vara med oss och bygga, driva och utveckla vår utbildning. Hos oss får du en unik möjlighet att inte bara undervisa utan också vara med och skapa och påverka både upplägg, pedagogik och utveckling inom ditt ämne.

 

Vi vill arbeta med branschen mest engagerade och kompetenta lärare, är du en av dem?

 

Ort: Umeå

Omfattning: 50%, start omgående eller enligt överenskommelse.

 

Din Profil

Tjänsten är riktad mot undervisning i gymnasiekurserna i Hotell & Turismprogrammet enligt skolverket. Är du osäker på vilka det är, besök www.skolverket.se. Men har du utbildning och erfarenhet inom fler ämnen är det mycket meriterande.

 

Utbildad lärare inom Hotell & Turism är en merit och vi ser helst att du redan har eller åtminstone ansökt om lärarlegitimation. Påbörjad lärarutbildning/VAL kan vara möjligt.

 

ASTAR – vad VI erbjuder

Som arbetsgivare inom ThorenGruppen AB erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje år samlas alla medarbetare under en tre dagar lång konferens och kick off – Thoren Tillsammans.

 

Inom ThorenGruppen erbjuder vi dig:

  • Möjlighet att påverka
  • Fantastiska kollegor
  • Snabba beslutsvägar
  • Entreprenörskap
  • Kreativ arbetsplats som vill bryta mönster
  • En trygg anställning
  • Varierande och intressanta arbetsuppgifter

 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

 

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är 2019-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta enhetschef/rektor Hans Brändström, telefon 010-4344048 eller mail hans.brandstrom@astar.se.

 

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

 

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

 

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

 

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

Start omgående eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

50%

Ort

Umeå

Län

Västerbottens län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/321

Kontakt

  • Hans Brändström, Enhetschef/Rektor, 010-4344048

Sista ansökningsdag

2019-09-30

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Umeå

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Astar

Alla jobb hos Astar

Liknande jobb Hotell - och Turismlärare med stjärnkvalitet