Astar

Ellärare med stjärnkvalitet!

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

 

Med ca 400 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

 

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

 

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

 

 

Till vår verksamhet i Solna Centrum söker vi nu dig som vill vara med och forma morgondagens kollegor i elbranschen!

 

Arbetsuppgifter: Som lärare hos oss planerar och genomför du undervisning i yrkesämnen inom elprogrammet, samt deltar i utvecklingen av programmet tillsammans med övriga yrkeslärare och företaget. Undervisningen är riktad mot installationselektriker, industri och serviceelektriker samt larm och säkerhetstekniker. Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan det också finnas möjligheter att stötta befintliga lärare och utvecklas i din pedagogiska roll i din egen takt. 

 

Kvalifikationer: Vi söker dig som brinner för ditt yrke och har en bred kompetens i ditt hantverk som du gärna delar vidare. Vi ser gärna att du är utbildad lärare inom elteknik och har tidigare erfarenhet av utbildning på komvux eller yrkesgymnasiet med ämnen inom Ellära, Elkraftteknik, Installationsteknik, Belysningsteknik, Elektromekanik, Energiteknik.

 

 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

 

Rekrytering kommer att ske löpande och annonsen kan därför tas bort innan ansökningstiden har gått ut. 

 

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !!

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag

 

För mer information om tjänsten välkommen att kontakta:

Ahmed Marrakchi 072 452 49 14

 

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

 

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

 

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

 

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2018/124

Kontakt

  • Ahmed Marrakchi, 072- 452 49 14

Sista ansökningsdag

2019-12-31

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Astar

Alla jobb hos Astar

Liknande jobb Ellärare med stjärnkvalitet!