Älvkarleby kommun

Förskollärare till Marma förskola

Älvkarleby kommun med närmare 9 500 invånare ligger precis där Dalälven möter havet. Här är det nära; till, från och mellan det mesta. Tre tågstationer och täta bussturer gör det enkelt att komma hit; från Gävle tar det 12 minuter med Upptåget, från Uppsala knappt en timme. Till butiker och annan service är det sällan mer än en kvart och den naturliga närheten skapar en känsla av sammanhang och trivsel.

 

Vi är drygt 700 anställda som tillsammans jobbar för att ge medborgarna bra service och Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

 

Nu söker vi en förskollärare till Marma förskola, som är en del av utbildningsverksamhetens Södra förskoleområde. Förskolan har en avdelning och är belägen i natursköna Marma. Här har fyra medarbetare med bred kompetens och stort engagemang sin arbetsplats.

 

Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på värdegrundsorden mod, vilja, respekt och helhetssyn. Som förskollärare hos oss jobbar du nära dina kollegor, din rektor för förskolan och vår specialpedagog.

 

För mer information: http://www.alvkarleby.se/

 

 

Arbetsuppgifter:

När du jobbar som förskollärare hos oss kommer du att arbeta i och bli en del av ett sammansvetsat arbetslag. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du utbildningen och undervisningen i enighet med Läroplanen. Hos oss arbetar du för en likvärdig förskola där omsorg, utveckling och lärande får balans. Du och dina kollegor arbetar också för att skapa en verksamhet som stimulerar och utmanar alla barns utveckling och lärande, samtidigt som du skapar goda relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor.

 

Vi lägger stor vikt vid lärande och undervisning samt att barnen ska känna trygghet och välbefinnande under sin vistelsetid på förskolan. Du är också delaktig i utformningen av arbetet och bidrar gärna med idéer som kan utveckla vår verksamhet, där målet är att alla av våra barn får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

 

För att kunna utveckla våra barn behöver vi själva utvecklas. Vi erbjuder kontinuerliga och löpande utbildningar och om du nyutexaminerad erbjuds du ett introduktionsår med mentor.

 

 

Kvalifikationer:

Du som söker har förskollärarexamen, är nyexaminerad eller har längre erfarenhet av yrket. Vi tror att du delar vårt förhållningssätt: att se varje barns möjligheter och verkar för en trygg och stimulerande lärmiljö.

 

För oss är det också viktigt att du arbetar för att barnen ska känna tillhörighet, meningsfullhet och delaktighet, samtidigt som du är en medupptäckare som skapar roliga stimulerande undervisningstillfällen, där barns erfarenheter och intressen tas till vara. Vi tror också att du som söker har har vilja och mod att vara med och utveckla utbildningen, trivs med att arbeta kollegialt, strävar mot att hålla en god kvalitet, samt är flexibel och lösningsfokuserad.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Om du blir kallad till intervju ser vi gärna att du tar med:

 

• Förskollärarlegitimation, examensbevis eller studieintyg

 

• Giltigt utdrag ur belastningsregistret

 

Älvkarleby kommun strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald

 

och jämställdhet bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.

 

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: 2020-01-07. Tillträde enligt ovanstående datum, alternativt enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-10-29

Arbetsgivarens referensnummer: A670494 - 8

 

Upplysningar lämnas av:

Sara Elmesiöö

Rektor - Södra förskoleområdet

Mobiltelefon: 070 - 350 16 88

E-post: sara.elmesioo@alvkarleby.se

 

Facklig(a) företrädare

Liisa Karlsson

Lärarförbundet

Telefon: 026-83236

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Älvkarleby

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Älvkarleby kommun

Alla jobb hos Älvkarleby kommun

Liknande jobb Förskollärare till Marma förskola