Älvdalens kommun

Förskollärare till Förskolan Idre

Förskolan Idre

 

Beskrivning
Förskolan Skogslia är en förskola med ca 35 barn. Våra fokusområden är språkutveckling samt normer och värden. Pedagogerna arbetar i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Vi ser det som viktigt att vara en närvarande pedagog som kan ta tillvara på de spontana undervisningstillfällen som uppstår i vardagen. Vi är ute varje dag när möjligheten ges.

 

Arbetsuppgifter
I din roll som förskollärare ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i förskolans styrdokument. Du ansvarar för den didaktiska planeringen, genomförandet, dokumentation, utvärderingen och analys av undervisningen. Tillsammans med dina kollegor reflekterar, analyserar och kritiskt granskar ni verksamheten i förhållande till barns utveckling och lärande.

Du ansvarar för att utveckla och anpassa lärmiljöer som stöttar, stimulerar och utmanar barns lärande i förhållande till verksamhetens mål. Som förskollärare arbetar du för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Förskollärare och som vill vidareutveckla vår förskola. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och arbetar utifrån dessa. Du bidrar med entusiasm, kunskap, professionalism och arbetsglädje. Du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att möta varje enskilt barns behov, men också att leda barngruppen. Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och ett gott samarbete tillsammans med barn, pedagoger och vårdnadshavare, 

 

Villkor
Legitimerad förskollärare.

I den här rekryteringen kommer utdrag från belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från polisens hemsida och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Om Älvdalens kommun
Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

20210802 el. enligt överenskommelse.

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Idre

Län

Dalarnas län

Referensnummer

2021/54

Kontakt

  • Mari Ragnarsson Hallström, 0253-315 18

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0251-31300

Sista ansökningsdag

2021-05-23

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 maj . Arbetsort : Älvdalen

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Älvdalens kommun

Alla jobb hos Älvdalens kommun

Liknande jobb Förskollärare till Förskolan Idre